BEERSKIN silikoniton shampoo

Miksi valita silikoniton ja sulfaatiton shampoo sekä hoitoaine?

Usein shampoon ja hoitoaineen luullaan tekevän hiuksista puhtaat, kiiltävät ja tuuheat. Jos ne sisältävät epäsopivia ainesosia, voi tulos olla täysin päinvastainen.

Silikonit

Silikonit ovat kemiallisia yhdisteitä, joita käytetään kosmetiikassa, kuten hoitoaineissa ja shampoissa. Silikoni shampoossa ja hoitoaineessa päällystää jokaisen hiuksen ja estää kosteuden pääsemisen hiuksiin. Tästä syystä hiusten kunto ei parane millään tavalla. Tämä voi itse asiassa aiheuttaa hiuksille vahinkoa.

Tämä on haastavaa, jos sinulla on kuivat hiukset. Kosteuttavat aineet eivät pääse hiuksiisi ja tämän seurauksena niistä voi tulla entistä kuivemmat ja hauraammat.

Kuivuuden vuoksi päänahkasi saattaa tuottaa myös enemmän öljyä kosteuttaakseen hiuksia. Tämän tuloksena hiuksesi näyttävät helposti rasvaisilta - ikään, kuin tarviten uutta pesua - ja pesukierre on valmis.

Jos shampoosi ja hoitoaineesi lakkaavat yhtäkkiä toimimasta kuten ennen, sinulla saattaa olla silikonikertymiä hiuksissasi.

Silikonia sisältävän shampoon yleisiä haittoja:
  • Suorat ja hennot hiukset näyttävät helposti elottomilta ja veltoilta
  • Kiharat hiukset voivat latistua ja kadottaa kiharat kokonaan
  • Silikonit ovat haitaksi ympäristölle. 

Silikonia sisältävän shampoon ja hoitoaineen haitta sekin, että silikonit ei liukene kunnolla veteen eivätkä ne ole biohajoavia. Pestessäsi hiuksia ne kulkeutuvat viemäriin ja ajan kuluessa kulkeutuvat vesijärjestelmiin aiheuttaen myös saastumista

Mikäli haluat kauniin paksut hiukset kannattaa silikonia sisältävää shampoota ja hoitoainetta välttää. 

Miksi valita silikoniton shampoo ja hoitoaine?

  • Sopii hyvinvoiville sekä kuiville hiuksille
  • Sopii kuivalle ja ärtyneelle päänahalle

Silikoniton shampoo tarjoaa hyötyjä kaikille!

BEERSKIN hiussarjan shampoo on aina sulfaatti-, barabeeni- ja silikonivapaa shampoo.

Sulfaatit

Sulfaatit ovat laboratoriossa suunniteltuja keinotekoisia aineita, vaikkakin niitä vamistetaan yleensä kasviperäisistä ainesosista, rasvahapoista koostuvista rasva-alkoholeista.

Sulfaatit on suunniteltu toimimaan silikonien kanssa. Niiden hankaavat ominaisuudet  poistavat silikonien kertymiä hiuksistasi. Sulfaatteja käytetään niiden pesevyytensä ja vaahtoavuuden vuoksi usein kylpytuotteissa, mutta yksi sulfaattia sisältävän shamppoon suurimmsita haitoista on siinä, että se pesee hiuksesi turhankin tehokkaasti vieden hiusten luonnolliset öljyt ja kosteuden mukanaan. 

Sulfaatti shampoossa heikentää hiusten ulointa kerrosta, mikä puolestaan tekee hiuksista alttiimmat kuumuuden ja muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamille vaurioille

Ajan kuluessa sulfaatti tekee hiuksista kuivat ja hauraat.

Miksi valita sulfaatiton hoitoaine ja shampoo?

  • Hiuksiesii luonnolliset, kosteuttavat öljyt säilyvät
  • Hiusvärisi kestää pidempään
  • Ei sähköisku-lookia - pörrröisyys katoaa
  • Päänahkasi voi paremmin

 

BEERSKIN hoitoaine on silikoni-, barabeeni- ja sulfaattivapaa hoitoaine.

Kesäisin terveisin
Mr & Mrs BEERSKIN

Tilbage til blog